Multifunctionele winkel Ladies First.

Onlangs hebben wij onze winkel "Ladies First" geopend aan de Klomp 120 in Enschede, een multifunctionele winkel met een uniek winkelconcept.  In onze winkel hebben we een Oriëntaalse lounge, fotostudio, workshopruimte, kledingatelier en zijn we verbonden aan Al Hayat Dance Studio aan de Klomp 122.

Om winkelen nog meer beleving te geven bieden wij shopping arrangementen voor groepen vanaf 6 personen inclusief High Tea of Fotoshoot. Gezellig met je vriendinnen, collega's, buurvrouwen of zussen een middag of avondje shoppen. Meer informatie kunt u op onze pagina Workshops & Events vinden.

We zijn open van maandag tot vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op overige dagen en tijden kunt u op afspraak winkelen of een arrangement boeken.

Ladies First is onderdeel van Al Hayat Dance Studio en samen bieden ze diverse arrangementen, workshops evenementen voor bedrijven en particulieren aan. Wilt u meer informatie over de arrangementen & danslessen van Al Hayat Dance Studio bezoek dan onze website: www.alhayat-dance.nl