Private shopping & High Tea

Maak van winkelen een dagje beleving met je vriendinnen, zussen of moeder met ons private shopping arrangement inclusief Oriëntaalse High Tea. In onze multifunctionele winkel Ladies First hebben we een mooie oriëntaalse lounge, workshopruimte, fotostudio en een dansstudio.  Exclusief winkelen & passen op uw gemak  en nadien gezellig bijpraten onder het genot van een oriëntaalse High Tea. We zijn gevestigd aan De Klomp 120 in het centrum van Enschede en hebben achter onze locatie een privé parkeerterrein. Om hiervan gratis gebruik te maken hoeft u alleen bij ons in de winkel een parkeerpas op te halen zodat u zich niet hoeft druk te maken om parkeerplaatsen en kosten.

 

Kosten: 19,95 per persoon

Duur:    90 minuten

Vrijgezellenfeestje of verjaardag?

Of gaat u binnenkort een verjaardag, vrijgezellenfeest, vriendinnen dag of teamuitje organiseren? Wij bieden arrangementen inclusief creatieve workshops, high tea, fotoshoots, make up make overs dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen. En wilt u graag een dansworkshop arrangement boeken dan kunt u onze website www.alhayat-dance.nl bezoeken voor meer informatie.

Kom gezellig private shoppen met je vriendin, zus, collega of moeder en sluit af met een heerlijke orientaalse High Tea. Vanwege de corona maatregelen minimaal voor 2 personen en maximaal 4 personen. Graag even contact met ons opnemen om dag en tijd te reserveren, de arrangementen zijn alleen op afspraak te boeken.