LADIES FIRST MEETING POINT

Ladies First meeting point is opgericht door mij, Ingrid Wijnbeek Sabajo maar geïnspireerd door leden en vrijwilligers van mijn dansstudio Al Hayat Dance in Enschede. Een dansstudio met een missie: vrouwen van alle nationaliteiten, achtergronden en leeftijden bij elkaar brengen. Dit gebeurde al tijdens de danslessen en workshops aan de Klomp 122 in Enschede. ‘In de afgelopen Coronatijd is het des te duidelijker geworden dat vrouwen elkaar nodig hebben, er is grote behoefte aan contact. Samen met een groepje vrouwen van mij dansstudio willen we vrouwen in de regio Twente de kans geven om hun stem te laten horen.

Ladies First meeting point is een plek waar vrouwen op een laagdrempelige manier kunnen samenkomen en ontmoeten. En waar ze zichzelf kunnen organiseren. Een plaats waar ze ervaringen kunnen uitwisselen, hun netwerk kunnen vergroten, hun verhaal kwijt kunnen, samen dansen, aan cultuurbeleving doen/cultuuruitwisseling, workshops organiseren (taal/sport/naaien/...), informatiemomenten (vrijetijdsbesteding, ...), culturele feesten, ...Waar emancipatie (ook zelfontwikkeling) en participatie van groot belang geacht worden. 

Vrouwen die dit willen, kunnen zelf een feestje, praatgroep of workshop organiseren in het Meetingpoint. Het doel is ontmoeting in een vertrouwde en gezellige sfeer. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, zoals een drank-, tapas- en high tea arrangement. Bij afname van een arrangement wordt er geen zaalhuur in rekening gebracht.

In onze dansstudio aan De Reulver 112B & De Klomp 122 geven wij wekelijkse danslessen zoals: buikdansen,  Afro Dance,  Bollywood dansen, Belly Body Fit, streetdance  Kids en Burlesque.

Je bent van harte welkom om een proefles te volgen, aanmelden kan via:  www.alhayat-dance.nl 

Zie je op een van onze locaties!

Groetjes,

Ingrid Wijnbeek Sabajo

Eigenaresse & initiatiefneemster